Waarom blokarten in IJmuiden

Blokarten kunt u op diverse locaties langs de Nederlandse kust, waarom zou u dan uitgerekend kiezen voor blokarten in IJmuiden?

Blokarten met topmateriaal op het breedste blokart strand van Nederland!

Hieronder in het kort de grootste voordelen van blokarten in IJmuiden:

 1. Blokarten op de breedste blokartlocatie van Nederland;
  4 x meer ruimte dan bijvoorbeeld in Wijk aan Zee of Brouwersdam
 2. Blokarten op elk moment van de dag, ook buiten het getijde om;
  U kunt altijd rijden op de tijd dat u het beste uitkomt, elke dag van het jaar!
 3. Blokarten bij elke windrichting;
  Wanneer de wind niet pal uit Zee komt kunt u op de meeste locaties niet rijden omdat u dan van de zee naar de duinen rijdt. Door de breedte van het strand van IJmuiden kunt u ook bij andere windrichtingen goed en hard rijden op een groot stuk strand.
 4. Rijden met echte A-merk blokarts;
  In IJmuiden rijden alleen echte blokarts. Wagens die tot in de detail geoptimaliseerd zijn om zo goed en hard mogelijk te rijden. Elk grammetje weegt mee en zeker op dagen met minder wind. Op veel locaties rijdt u met B-merken zoals X sail of zelf omgebouwde kitebuggies die weer lastig te besturen zijn. In IJmuiden rijdt u met echte blokarts en wordt dus kwaliteit geboden.
 5. Blokarten kunt u combineren met vele andere activiteiten zoals RIB varen en Outdoor lasergamen;
  IJmuiden heeft een van de grootste evenementen zones aan de kust en biedt diverse faciliteiten zoals een jachthaven en een bunkerlinie. Activiteiten als RIB varen en outdoor lasergamen kunnen dus prima worden gecombineerd of als alternatief dienen wanneer bijvoorbeeld niet voldoende wind staat om te blokarten.
 6. De strandpaviljoens zijn het gehele jaar open;
  Dus combineer een uitje aan het strand met een gezellige ontvangst, lunch of barbecue buffet bij een sfeervol paviljoen.
 7. IJmuiden is prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
  De bus stopt direct aan het duin en parkeren doet u zonder problemen aan de strandopgang. Op drukke dagen zorgt de mega parkeerplaats voor voldoende ruimte waardoor u niet 4 kilometer verderop moet parkeren zoals in Wijk aan Zee.